2024.gada 29. aprīlis

Laine, Raimonds, Vilnis

Aicina pieteikt Jēkabpils IT “spožos prātus”  prestižajai Eižena Āriņa balvai

Aicina pieteikt Jēkabpils IT “spožos prātus” prestižajai Eižena Āriņa balvai

Uzņēmums “Exigen Services Latvia”, Latvijas Zinātņu akadēmija (LZA) un Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Attīstības fonds izsludina pieteikšanos prestižajai Eižena Āriņa balvai datorikā. 

Jau desmito reizi tā tiks pasniegta pašmāju, tostarp Jēkabpils informācijas tehnoloģiju (IT) profesionāļiem par ieguldījumu IT zinātnes teorijas attīstībā un sabiedrībai nozīmīgu IT risinājumu ieviešanu.

Pieteikt Eižena Āriņa balvai savus sasniegumus vai arī nominēt kādu sev zināmu IT jomas pārstāvi var ikviens, līdz 18. aprīlim aizpildot pieteikumu mājas lapā www.arinabalva.lv. Balvas pasniegšana notiks svinīgā pasākumā maija beigās, tādējādi arī atzīmējot profesora Eižena Āriņa dzimšanas dienas mēnesi. "IT nozares sasniegumus veicina konkrētu cilvēku darbi – viņu paveiktais. Starp tiem cilvēki, kuru darbi šodien maina veidu, kā mēs strādāsim un dzīvosim rīt. Mēs lepojamies, ka protam paveikt ko nozīmīgu katrs savā „lauciņā”. Piemēram, lai IT nozarē sekmīgi strādātu, ir nemitīgi jāmācās, nenogurstoši jāeksperimentē un bezgalīgi jāstrādā, jo tikai tad būs rezultāti un sasniegumi. Tāpēc šos cilvēkus vēlamies izcelt, jo viņu darba ētikakalpo kā piemērs citiem," skaidro “Exigen Services Latvia” valdes priekšsēdētājs Ivars Puksts.

 

Toms Kursītis,
Eižena Āriņa balvas pārstāvis,

Atstājiet komentāru